– Çalışanlarına, yüklenicilerine ve ülkesine değer katan bir kuruluş olarak, işini seven, sahiplenen, dürüst, kendini geliştiren, bilgisini paylaşan ve verimli çalışmanın bilincinde olan personeliyle birlikte; – Sağlıklı ortam ve koşullarda kaliteli çikolata ve pastacılık ürünleri üretirken gıda güvenliğini en üst seviyede tutmak, – Hammaddeden başlayarak tüm aşamalarda gıda güvenliğini ve helal şartları sağlamak, yaşam döngülerini inceleyerek çevre boyutlarını kontrol altına almak, oluşan atık miktarını azaltmak ve faaliyetlerimizin standartlara uygun olmasını sağlamak, – Araştırma Geliştirme faaliyetlerinde bulunarak, yenilikleri takip etmek ve sektörle ilgili son teknolojilerin kullanılmasını sağlamak, – Sistemler ile ilgili olarak, ulusal ve uluslararası mevzuata uymak ve gönüllülük esasına uygun olarak üye olduğu kuruluşların şartlarını yerine getirmek, – Doğal kaynakları verimli şekilde kullanmak ve çevre kirliliğinin kaynağında önlenmesini sağlayarak gelecek nesillere yaşanılabilir bir çevre bırakmak, – Çalışanını ve paydaşlarını en değerli varlığı olarak görüp her türlü kaybı engellemek için gerekli İş Sağlığı ve Güvenliği mevzuatına uymak, oluşabilecek iş kazaları ve meslek hastalıklarına karşı kaynağında tedbir almak, – Kuruluşumuzun bağlamı, kültürü ve yıllara dayanan bilgi birikimiyle, tüm paydaşlarında katılımı sağlanarak müşterilerin Güvenli Gıda, Çevre ve İş Sağlığı ve Güvenliği bilinçlerini artırmak, – Ürün kalitesinden ödün vermeden müşteri beklentilerini en üst seviyede karşılamak ve marka değerimizi korumak, – Kuruluşumuz hedeflerine ulaşmayı etkileyebilecek risk unsurlarının ve fırsatların kurumsal risk yönetimi yaklaşımı kapsamında etki ve olasılığa göre tanımlamak, değerlendirmek, izlemek ve gerektiğinde aksiyonlar almak.